Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea pacienților pentru implant dentar, la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se vor realiza începând de astăzi, 18 noiembrie a.c, și astfel de intervenții.

”Actul medical realizat în acest centru este la cele mai înalte standarde. Sunt folosite doar materiale calitative, iar prețurile practicate sunt accesibile tuturor cetățenilor. Este important să punem sănătatea pe primul plan, iar împreună reușim acest lucru, în Sectorul 6”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Obiectivul medicilor stomatologi este sănătatea orală și obținerea unui zâmbet frumos într-un timp cât mai scurt, iar în funcție de fiecare caz în parte, implantul se recomandă pentru că este o soluție estetică și naturală, care redă încrederea în sine și duce la îmbunătățirea calității vieții.

Serviciile medicale oferite în cadrul centrului se adresează oricărei persoane interesate de propria stare de sănătate, iar cetățenii cu venituri mici din comunitate, le pot accesa în mod gratuit sau cu plată parțială, în funcție de venituri.

Vă așteptăm pentru evaluare, diagnosticare și întocmirea planului de tratament la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Pentru programări și informații suplimentare puteți suna, între orele 08.00 – 20.00, la numerele de telefon: 031.9593 / 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.