Sâmbătă, 19 septembrie, a fost redat comunității Sectorului 6, dar și tuturor celor care doresc să se relaxeze într-o oază de verdeață, Campusul Universității Politehnica!

Chiar după redeschiderea “porților” de către primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu și rectorul Universității Politehnica, Mihnea Costoiu, bucureștenii, cu mic cu mare, s-au plimbat în spațiul destinat petrecerii timpului de calitate, în aer liber.

Vizitatorii Campusului Universităţii Politehnica îl vor putea accesa după un program personalizat, astfel încât studenţii să îşi poată desfăşura activităţile în mod corespunzător.

 Campusul va fi deschis după cum urmează:

  • Luni – Vineri: între orele 05:00 – 07:30 și de la 16:30 la 24:00 (în afara orelor de curs)
  • Sâmbăta, Duminica și în perioada vacanțelor: între orele 05:00 – 24:00.

Conform protocolului de colaborare, semnat între administrația locală și Universitate, spațiul din campusul universitar Noul Local va putea fi folosit gratuit de către vizitatori, serviciile de salubrizare, pază și mentenanță fiind asigurate de către Primăria Sectorului 6 prin Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6.  

“Pentru comunitatea noastră este o onoare să colaborăm cu cea mai importantă universitate tehnică din țară, care de mai bine de două secole antrenează mințile viitorilor ingineri. În discuțiile pe care le-am avut în ultimele luni cu membrii comunității, am fost rugat să redăm acest spațiu vizitatorilor. Am găsit soluția juridică pentru a menține și acest spațiu verde, curat, așa cum au devenit și celelalte grădini și parcuri din Sectorul 6”, a spus primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.