În luna septembrie a acestui an, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au acţionat în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi a respectării normelor de igienizare şi salubrizare în pieţele Sectorului 6.

În urma controalelor din teren, au fost legitimate 1.691 de persoane, au fost aplicate 399 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 40.550 de lei, şi au fost confiscate bunuri comercializate ilegal, în valoare de 8.533 lei.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice şi a depistării persoanelor care încalcă, în mod repetat, prevederile Legii nr. 61/1991. Totodată, a fost vizată identificarea grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

Au fost legitimate 1.749 de persoane, identificate 167 de persoane fără domiciliu şi aplicate 165 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.750 lei.

Acţiunile de acest gen se vor desfăşura în permanenţă pe raza Sectorului 6, în vederea menţinerii ordinii şi siguranţei publice.