În această noapte foarte geroasă, 48 de persoane fără adăpost au fost găzduite la centrele de asistenţă din sectorul 6. Primarul Gabriel Mutu a vizitat astăzi de dimineaţă unul dintre adăposturile de noapte din sector, a verificat situaţia persoanelor fără adapost, a discutat cu acestea şi le-a îndemnat să rămână în adăpost cel puţin până când vremea se va îmbunătăţi.

În cadrul serviciilor oferite de Primăria sectorului 6, persoanele fără adăpost sunt găzduite, primesc hrană caldă, obiecte de igienă personal, precum şi asistenţă medicală primară.

Echipele de intervenţii în regim de urgenţă se află în permanenţă pe străzi pentru a monitoriza situaţia persoanelor fără adăpost şi îi conduc către centrele de asistenţă. Totodată, echipe mobile formate din poliţişti locali acţionează permanent pentru a depista persoanele fără adăpost şi a le conduce în centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6.

Reamintim că în sectorul 6 funcţionează  două centre – unul situat în str. Inspiraţiei nr. 4 şi altul în str. Drumul Mânăstirea Văratec nr. 1-5.

Pentru situaţiile de urgenţă, membrii comunităţii pot apela 24 de ore din 24 dispeceratul Poliţiei Locale Sector 6 la numerele de telefon 021/413.16.20 sau 021/9546.