Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia “Aura Ion”, organizează duminică, 27 noiembrie 2016, între orele 11.00 – 14.00, la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant”, atelierul de creaţie  “Frăţia Spiriduşilor”.

Copiii din Sectorul 6 vor avea ocazia să participe la un eveniment educaţional ce susţine compasiunea, responsabilitatea socială, dezvoltarea creativităţii prin joacă, altruismul, munca în echipă şi semnificaţia sărbătorilor de iarnă.

Felicitările realizate de către aceşti copii vor fi folosite pentru a strânge donaţii, iar fondurile obţinute vor fi direcţionate către “Cutia cu Zâmbete”, proiect prin care 500 de copiii vor beneficia de câte o cutie de cadouri ce va conţine: rechizite şcolare, accesorii de sezon, dulciuri şi produse de igienă personală.

Evenimentul este conceput ca un atelier de creaţie în care copiii vor avea ocazia de a înţelege, de a alege şi de a-şi dezvolta latura artistică prin realizarea felicitărilor personalizate ce au ca tematică sărbătorile de iarnă.

spiridusi