„West Side Christmas Market”, unul dintre cele mai așteptate târguri de Crăciun din România, organizat de UNTOLD în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, se deschide peste doar două zile! Vineri, 25 noiembrie, de la ora 18.00, Gașca Zurli va da tonul distracției. Odată cu inaugurarea, Parcul Drumul Taberei va îmbrăca haină de sărbătoare.

Voie bună și distracție pe măsură! Timp de o lună, din 25 noiembrie până în 27 decembrie, Parcul Drumul Taberei, din Sectorul 6, va fi locul unde bucureștenii vor putea petrece momente speciale alături de prieteni și familie.

Vineri seară, la deschidere, se vor aprinde luminițele de Crăciun montate în tot parcul, dar și cea mai mare perdea luminoasă din România. Aceasta are peste 100 de metri și va fi ridicată la mai mult de 50 de metri înălțime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei. De asemenea, se pregătește un impresionant foc de artificii.

Cel mai așteptat moment pentru copiii ce vor ajunge la Târgul de Crăciun ”West Side Christmas Market” va fi spectacolul celor de la Gașca Zurli. Cea mai iubită trupă pentru pentru cei mici din România va deschide seria de concerte și spectacole ce vor putea fi urmărite pe tot parcursul evenimentului dedicat Sărbătorilor de Iarnă.

”Un târg de Crăciun pentru bucuria familiilor și a celor mici. Îmi doresc ca ”West Side Christmas Market” să devină o tradiție pentru mulți ani de acum înainte. Vă aștept pe toți să dăm împreună startul aventurii de Crăciun”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Distracția va fi și pe patine! O oră de dat pe gheață va costa 20 de lei și 25 de lei cu roata panoramică. Vinul fiert, garnisit cu felie de portocală deshidratată și steluță de anason, se va vinde cu 10 lei, țuica fiartă, 10 lei, apa plată/minerală, 8 lei, un suc,10 lei, ceai cald infuzie, ciocolată caldă, bere 10 lei.   

Programul ”West Side Christmas Market” din acest weekend

Târgul de Crăciun, amenajat în cuva lacului secat, va fi deschis zilnic între orele 12.00-23.00, iar intrarea va fi liberă. Doar vineri programul va debuta la ora 18.00. Accesul la patinoarul din parc se va putea face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10.00.

Sâmbătă, de la ora 19.00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20.00 cântăreața Iulia Dumitrache. Duminică, tot de la ora 19.00, la târg vor sosii colindătorii de la Corul Evia, apoi vom cânta alături de Daniela Răduică, fostă concurentă la Vocea României.