Vă invităm la Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” în zilele de 27 august și 4 septembrie 2018, pentru a dona sânge în cadrul Campaniei “6 PENTRU VIAȚĂ”, ca o manifestare a spiritului de solidaritate faţă de aproapele nostru aflat în suferință.

Prin această campanie, Primăria Sectorului 6 trage un semnal de alarmă în ceea ce privește criza de sânge din spitale și dorește sensibilizarea membrilor comunităţii asupra importanţei unui gest umanitar care poate salva vieţi omeneşti.

Tot procesul de donare durează 10 – 15 minute, iar recoltarea de sânge se face în condiții stricte de siguranță, de către personal medical calificat, materialul de recoltare este steril, de unică folosință și nu prezintă risc de îmbolnăvire.

Alege una dintre zilele în care se desfășoară Campania “6 PENTRU VIAȚĂ” și vino, începând cu orele 08:30, în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Nu uita să ai la tine: încrederea că înfăptuiești un gest nobil și cartea de identitate. Contăm și pe tine!

În vederea eficientizării procesului de donare, avem nevoie de confirmare de participare pentru a vă programa în așa fel încât timpul de așteptare să fie cât mai scurt. Pentru programări și informații suplimentare, sunați la 031.9593 sau scrieți la [email protected].