În data de 25 iunie (vineri), ora 10:00, a avut loc prezentarea proiectului ,,Innovato-R” (https://urbact.eu/innovato-r ).

Dat fiind faptul că Innovato-R a fost testat cu succes în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, au participat la prezentare doamnele Buzatu Oana și Leopa Sabina, părinții proiectului”pe plan național. Invitatele ne-au oferit detalii despreavantajele și dificultățile întâmpinate pe durata implementării proiectului la nivelul Primăriei Municipiului Cluj – Napoca.

În cadrul întâlnirii, au fost prezentate aspecte referitoare la beneficiile proiectului, activitățile previzionate în conformitate cu calendarul stabilit și componența echipei. Nu în ultimul rând, a fost utilizată o aplicație care le-a permis participanților să își manifeste opțiunile în timp real, aceștia având posibilitatea de a răspunde la 3 întrebări cu privire la relevanța proiectului.

Poze eveniment

Coordonator și expert inovare: Pentru informaţii detaliate, persoana de contact este Ducu Diana Ștefania, E-mail diana.ducu@primarie6.ro