În data de 3 decembrie (vineri), ora 13:00, a avut loc evenimentul de premiere a persoanelor care au depus idei de proiecte pentru apelul Innovato-R.

În urma sesiunii de depunere a propunerilor pe platforma online, ideile de proiecte transmise de către angajații Primăriei Sectorului 6 au fost analizate și evaluate din punct de vedere al îndeplinirii cerințelor stabilite.

Astfel, în urma evaluării conformității proiectelor, au fost selectate 13 propuneri care au îndeplinit criteriile de eligibilitate și s-au pliat pe nevoile identificate la nivelul Primăriei Sectorului 6.

Perioada de evaluare calitativă a ideilor de proiecte depuse a presupus un proces de jurizare prin acordarea unui punctaj pentru fiecare proiect de către membrii grupului extins de lucru, conform unui plan de evaluare.

Proiectele desemnate câștigătoare sunt următoarele:

  • Din categoria ,,O primărie deschisă, receptivă”: CONSILIUL LOCAL AL COPIILOR;
  • Din categoria ,,O primărie profesionistă”: CREȘTEREA GRADULUI DE CUNOȘTINTE DIGITALE ITEAM;
  • Din categoria ,,O primărie responsabilă și sustenabilă”:
  • STAȚIE DE ÎNCĂRCARE ELECTRICĂ LA PRIMĂRIA SECTORULUI 6.

În cadrul întâlnirii, a fost prezentat modul în care proiectele menționate vor fi implementate cu scopul îmbunătățirii activității administrației publice locale. De asemenea, membrii echipei Innovato-R au împărtășit experiența lor cu privire la aventura apelului pilot Innovato-R la nivelul Primăriei Sectorului 6.