Cu toate că vremea de afară este neprielnică deplasărilor, un număr 40 de seniori care frecventează Clubul Seniorilor “Mihai Eminescu”, şi-au dorit astăzi, 16 ianuarie 2017, să aducă un omagiu la împlinirea a 167 de ani de la naşterea “Luceafărului poeziei româneşti”.

Membrii Cercului de Activităţi Culturale din cadrul Clubului situat în Calea Plevnei, nr.234, Sector 6 au pregătit un moment literar artistic în care au prezentat date despre biografia marelui poet şi au recitat poezii reprezentative ale operei sale.

În anul 2016 au fost deschise şase Cluburi ale Seniorilor sub denumirea Complexul de Servicii Sociale “Sfânta Maria”, în toate cartierele din sector.

Centrele oferă noi oportunităţi de exprimare şi reintegrare socială pentru persoanele de vârsta a treia. Noile spaţii de abilitare şi stimulare a vieţii active pentru pensionari au un total de peste 1.800 de beneficiari lunar şi derulează programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber, cu scopul stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

4 3 1 2