În perioada următoare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 organizează cursuri gratuite de pregătire profesională în meseriile de web-designer şi infirmieră.

Cursurile sunt derulate în cadrul Proiectului “Servicii integrate de sprijin pentru victimele violenței în familie și persoanele cu dizabilități”, fiind destinate persoanelor din categoriile sociale menţionate, cu domiciliul legal în Regiunea Bucureşti-Ilfov.

Pregătirea este alcătuită dintr-o sesiune teoretică și una practică, oferind calificare în meserii de viitor, căutate pe piața muncii din România.

Alături de cursurile de calificare, specialiştii care activează în cadrul proiectului oferă servicii de consiliere profesională şi orientare pe piaţa muncii, însoţite de suport emoţional, cu rol de sprijin în găsirea unui loc de muncă și asigurarea independenței financiare.

Diplomele de calificare obținute la sfârșitul orelor de curs sunt recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, prin Autoritatea Națională pentru Calificări. Diploma de calificare va fi însoțită de o sumă de bani, cu rol de sprijin până la angajare.

Persoanele interesate sunt rugate să apeleze numerele de telefon 021/410.30.20, int. 321 – Nicoleta Szasz sau 0761.144.836 – Corina Siteavu, pentru a obține informaţii suplimentare.