Magazinele caritabile SocialXchange din Sectorul 6 se alătură campaniei umanitare “Înțelepciune, Dăruire și Speranță”, organizată de Asociația Help the People, în preajma Sărbătorilor Pascale.

Peste 70 de saci, cu 2.000 de articole vestimentare pentru adulți, sute de haine pentru copii, încălțăminte, perne, pilote, genți și multe jucării au plecat din magazinele caritabile aflate în Sectorul 6, pentru a aduce bucurie familiilor nevoiașe, aflate în județul Olt.

Ajutor vor primi peste 150 de familii din satele de lângă Dunăre, aflate în județul Olt, cunoscute ca fiind cu posibilități financiare reduse. Asociația Help the People sprijină, promovează și ajută prin mijloace caritabile persoane cu dizabilități, bătrâni, copii și familii defavorizare.

Cu această ocazie, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 apreciază implicarea cetățenilor, care, prin donațiile făcute, vin în sprijinul oamenilor din sector, dar și din țară și reușesc să aducă încredere, lumină și speranță în pragul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului.

“Donațiile dumneavoastră ne vor permite să oferim bucurie, alinare și lumină sub forma unor pachete pentru a aduce o rază de speranță bătrânilor și copiilor din satele de lângă Dunăre”, ne-a mărturisit Mariana Neculae, președintele Asociației Help the People.

Susținute de Primăria Sectorului 6, magazinele caritabile SocialXchange sunt un concept nou în România, care prevede ca beneficiarii de ajutor social să presteze servicii pentru comunitate, în schimbul cărora primesc produsele de care au nevoie și care au fost donate magazinului caritabil.

Donațiile se pot face de către orice persoană fizică sau juridică, iar generozitatea oamenilor sau a firmelor este răsplătită fie prin produsele aflate în magazinul caritabil, fie prin alte servicii, precum petreceri organizate la Conacul Golescu Grant, tabere de vară sau bilete la evenimente.

Pentru informații suplimentare ne puteți scrie pe adresa de e-mail: [email protected] .