Astăzi, 27.03.2017, începând cu orele 12:00, la sediul Primăriei Sectorului 6 (Calea Plevnei nr. 147 – 149), a avut loc o dezbatere publică pe marginea Proiectului de Buget al  Sectorului 6 pentru anul 2017.

Întâlnirea a fost moderată de primarul Gabriel Mutu care a deschis dezbaterea făcând o trecere prin capitolele de alocări bugetare, investiţii şi cheltuieli:

“Preconizăm pentru bugetul pe anul 2017 o creştere cu 54 milioane lei faţă de anul trecut. Punem accent pe investiţii pentru care alocăm acestui capitol de 3 ori mai mult decât în 2016.

Nu accept să avem domenii neglijate: infrastructura rutieră şi cea de învăţământ, spaţiile verzi, reabilitarea imobilelor, toate sunt foarte importante şi necesită îmbunătăţiri.

Prefer să investim acum cât este necesar în calitate şi să avem cheltuieli din ce în ce mai mici în următorii ani”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Mai mult decât o dezbatere pe tema bugetului pentru anul 2017, întâlnirea a reprezentat un dialog activ cu participanţii care au răspuns invitaţiei administraţiei publice locale a Sectorului 6.

Toţi directorii entităţilor aflate în coordonarea Consiliului Local Sector 6 au fost prezenţi, oferind clarificări şi explicaţii referitoare la bugetul pe anul 2017, cheltuieli, investiţii şi proiecte viitoare ale administraţiei publice a Sectorului 6.