Joc de strategie, şahul disciplinează gândirea celor tineri şi oferă vârstnicilor o preocupare intelectuală de care au atât de mult nevoie.

Iată de ce copiii şi seniorii din Sectorul 6 se vor întâlni sâmbătă, 13 mai 2017, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant”, pentru a se înfrunta în faţa tablelor colorate în alb şi negru.

Sub sloganul “De la bunici la nepoţi”, concursul este organizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în apropierea Zilei Internaţionale a Familiei (15 mai), cu intenţia de a deveni un eveniment periodic şi o punte între generaţiile care reprezintă atât înţelepciunea prezentului cât şi speranţa viitorului.

O pasiune veche pentru unii, abia născută pentru alţii, şahul devine un cadru de întâlnire, un prilej de discuţii, învăţăminte şi desfătare de ambele părţi.

Prin reprezentanţii săi, firma Electromontaj S.A., care sponsorizează cu dărnicie această competiţie, va fi prezentă la eveniment, oferind cupe câştigătorilor, diplome şi premii tuturor celor prezenţi.

La sfârşit de săptămână, sala cea mare a vechiului Conac Golescu-Grant, din Aleea Ţibleş nr.64 – el însuşi o clădire încărcată de istorie şi înscrisă în Patrimoniul Naţional al României – va deveni neîncăpătoare pentru cei 36 de copii şi bunici, însoţiţi de prietenii şi susţinătorii lor.

Le dorim tuturor succes!