Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Şcolilor, alături de Inspectoratul Şcolar al Municipiului București – Sector 6, a organizat, ieri, 12 decembrie a.c., Gala Învăţământului Preuniversitar Sector 6, ediția 2017..

La eveniment au participat, alături de reprezentanții autorității locale și de Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, Președintele Comisiei parlamentare pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Senat, Ecaterina Andronescu, Inspectorul Școlar General Adjunct, Diana Melnic, Inspectorul Școlar Teritorial Sector 6, Daniela Bădescu, și liderul Federației Sindicatelor din Educație “Spiru Haret”, Marius Nistor.

Gala Învățământului Preuniversitar este un eveniment prin care ne demonstrăm aprecierea şi respectul purtat cadrelor didactice. Felicit toți directorii care s-au dovedit a fi buni manageri și care se preocupă de performanța unităților de învățământ pe care le conduc. Le voi fi mereu alături în a asigura o ambianță plăcută și un climat de siguranță în școli.”, a declarat primarul Gabriel Mutu.

La eveniment au fost reprezentate, prin directori și directori adjuncți, cele 67 de unităţi de învățământ din sector, Clubul Copiilor Sector 6 și Clubul Sportiv Școlar nr. 5.

Acestora le-au fost acordate diplome pentru îndrumarea elevilor în obținerea de rezultate deosebite la învățătură, concretizate prin “Bursa Primarului Sector 6” (pentru cei care au terminat anul școlar anterior cu media generală anuală 10), precum și diplome pentru implicarea în proiecte de parteneriat civic pentru educație și în proiectele din cadrul Programului Erasmus+.