Dacă ai 18 ani împliniți, diplomă de Bacalaureat, timp liber și vrei să câștigi niște bani, ai șansa să devii recenzor!

Trebuie doar să te înscrii, după ce demonstrezi că nu ai cazier judiciar. Iar dacă vei fi selectat, vei urma un instructaj, în cadrul căruia ți se va spune pas cu pas ce ai de făcut.

Potrivit legii, recenzorii sunt plătiți cu câte 7 lei pentru fiecare persoană chestionată și cu 3,5 lei pentru recenzarea locuinței.

Unde te înscrii ca să devii recenzorul nostru

  • Există și varianta să depui o cerere la registratura instituției, aflată pe Calea Plevnei nr. 147-149, luni, marți și joi, între orele 9.00-16.00, miercuri, de la 9.00 la 18.00 sau vineri, în intervalul orar 9.00-13.00.

Din 16 mai începe Recensământul din casă în casă

În Sectorul 6 avem nevoie de 350 de persoane implicate în acest proces. Din 16 mai, Recensământul Populației și Locuințelor 2021 continuă cu etapa a 3-a, care presupune colectarea datelor de la populația ce nu s-a autorecenzat, prin interviuri faţă în faţă.

Mai exact, recenzorii vor merge din casă în casă și vor introduce chestionarele, cu datele primite de la respondenți, pe tabletele primite special de la Institutul Național de Statistică, cel care organizează și coordonează întreaga acțiune.

Te așteptăm să faci parte din echipă!