Aveţi un copil timid, care se integrează greu într-un grup sau care de multe ori are ceva de spus, dar preferă să tacă, ruşinat? Sau dimpotrivă, aveţi un copil energic, jovial, care vorbeşte şi gesticulează mult? În ambele cazuri, un curs de public speaking este răspunsul cel mai potrivit pentru coordonare în exprimare, dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi creşterea încrederii în sine.

La Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant” se va da startul unui curs gratuit, absolut necesar pentru orice copil din gimnaziu (clasele V-VIII).

Se caută 14 copii cu domiciliul în Sectorul 6, care doresc să-şi dezvolte prin joc, abilităţi de autocunoaştere, lucru în echipă, elemente de improvizaţie, sporirea atenţiei şi concentrării.

Prin povestire, copiii vor învăţa să atragă atenţia publicului, să folosească suspansul şi să înţeleagă tehnica de retrăire a poveştii prin exersarea memoriei afective.

Cursul de public speaking reprezintă o direcţie de dezvoltare personală, aplicabilă în plan profesional şi personal.

Cursurile sunt structurate pe 3 module, ce nu pot fi accesate separat:

  • Modulul I – Începători – ”Poftă de joacă”
  • Modulul II – Intermediari – ”Cine sunt eu?”
  • Modulul III – Avansaţi – ”Vă spun cu drag.”

Durata unui modul este de 2 luni, deci pentru a dobândi cu adevărat tehnici de expresivitate, de discurs liber, elemente de limbaj nonverbal, precum şi alte competenţe care îl vor ajuta pe copil în dezvoltarea lui personală, luaţi în calcul printre planurile de vacanţă şi frecventarea cursului de public speaking, pentru următoarele aproximativ 6 luni.

Cursul va debuta în data de 22 martie 2017, desfăşurându-se miercurea, timp de 2 ore.

Acte necesare pentru înscriere:

  • Cerere înscriere (se poate descărca de la www.asistentasociala6.ro);
  • Copie certificat naştere copil;
  • Copie carte identitate părinţi/tutori; (cel puţin un părinte trebuie să aibă domiciliul pe raza Sectorului 6).

Dosarele se vor primi la secretariatul din Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6, de luni până vineri între orele 10.00-18.00, şi vor fi consideraţi înscrişi doar copiii ale căror dosare vor fi complete.

Aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant” este un spaţiu destinat activităţilor educative şi de recreere pentru copiii şi adolescenţii din comunitatea Sectorului 6.

În prezent aici se desfăşoară cursuri de dans, şah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleza prin joc, franceză, teatru, informatică şi atelierul de dezvoltare personală prin muzicotrerapie şi instrumente de percuţie.

Până în prezent, peste 2.500 de copii au participat la cursurile gratuite şi la alte actvităţi realizate în beneficiul educaţiei copiilor din comunitate.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 037.620.33.09 sau ne puteţi scrie la e-mail: [email protected].