Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a participat astăzi, alături de Nana Falemi, la lansarea oficială a evenimentului Cupa Intercartiere Falemi Nana care a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal.

Evenimentul s-a bucurat de participarea Directorului de Dezvoltare în  Federația Română de Fotbal, Ciprian Paraschiv, și a sportivilor Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Ionel Dănciulescu, Adrian Iencsi, mari susținători ai proiectului.

“Suntem, din nou, parteneri în organizarea acestui extraordinar eveniment, Cupa Intercartiere Falemi Nana, probabil cea mai importantă competiție la nivel național pentru amatorii de fotbal.

Acesta este un proiect în care am crezut de la bun început și mă bucur foarte mult să văd că oamenii se implică, mă aștept chiar ca la ediția de anul acesta să se înscrie peste 300 de echipe.

Mereu am spus și voi repeta că susțin sportul, îndrum tinerii să facă mișcare în aer liber pentru că face bine atât corpului, cât și minții.

Mesajul meu pentru cei care vor să se înscrie la această competiție este să nu mai stea pe gânduri!

Aici sunt promovate spiritul de echipă, prietenia, implicarea”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

“Ne dorim să aducem bucurie și plus de valoare comunității. Consider că acesta poate fi un excelent prilej de socializare, de consolidare a prieteniilor. Mai mult decât atât, creăm momente pentru toată lumea pentru că la competiție poate veni, pentru încurajări, toată familia” – Nana Falemi.

A treia ediție a evenimentului are loc în București, între 2 și 24 iunie 2018.

Cei cu vârsta de peste 18 ani pot participa la competiție, indiferent de aptitudinile tehnice sau de calitățile fizice.

Cupa Intercartiere Falemi Nana se desfășoară după regula clasică a fotbalului în cartier: partidele au o durată maximă de 10 minute și se încheie când una din echipe atinge pragul de 2 goluri marcate, fiind jucat în formații de 6 vs 6, fără arbitri.

Meciurile de calificare vor avea loc în fiecare weekend al lunii iunie, marea finală urmând să se desfășoare pe 24 iunie, ca de obicei, în Parcul Crângași din Sectorul 6.

PROGRAMUL CALIFICĂRILOR

9 – 10 iunie, ora 10.00 – meciuri de calificări Militari vs Tineretului

9 iunie – Școala nr. 174 ”Constantin Brâncuși”

10 iunie – Parcul Tineretului

 

16 – 17 iunie, ora 10.00 – meciuri de calificări Giulești vs Herăstrău

16 iunie – Colegiul Tehnic Feroviar ”Mihai I”

17 iunie – Parcul Herăstrău

 

23 – 24 iunie, ora 10.00 – meciuri de calificări Auchan Drumul Taberei vs Crângași

23 iunie – Auchan Drumul Taberei

24 iunie – Parcul Crângași FINALA

Cupa Intercartiere Falemi Nana este o competiție gratuită deschisă publicului larg, dedicată iubitorilor fotbalului din București.