La Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, din Sectorul 6, copiii se întorc în sălile de curs. După ce au stat cuminți acasă și au studiat de la distanță, beneficiarii centrului din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială își revăd de azi, 02 decembrie 2021, instructorii și colegii, pregătiți să se joace și să învețe lucruri noi.

Limbi străine, informatică, tenis, canto, dans sau teatru sunt câteva dintre disciplinele pe care cei mici au ocazia de a le studia gratuit, prin intermediul unui sistem de predare nonformal, care pune accent pe dezvoltarea abilităților înnăscute și cunoașterea de sine.

Dragi părinți din Sectorul 6, mai sunt locuri libere la cursurile noastre pe care le oferim gratuit copiilor din comunitate. Vă așteptăm să îi înscrieți pe cei mici la următoarele discipline: informatică, arte plastice, limba spaniolă, teatru, dans, dans sportiv, multisport, canto și tenis.

De asemenea, copiii sunt așteptați la cursul de învățare eficientă, predat de instructorul Marian Cernăuțeanu, care pune în practică tehnici de însușire rapidă și eficientă a materiilor predate la școală, ajutând elevii să ia note bune și să depășească disconfortul temelor pentru acasă sau al extemporalelor.

Înscrierile la cursurile enumerate se pot face online, accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerVV0lFJT-jGTiNgJNHbBAkzlwZnomjSrGsyrcJ6mXJcQzEQ/viewform

Începând cu anul 2012, peste 1.000 de copii frecventează anual cursurile gratuite de educație nonformală oferite de Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, în incinta unei clădiri cu semnificație istorică, înscrisă în Patrimoniul Național al României.