Dragi părinți, știm că vă doriți ce e mai bun pentru cei mici, de aceea vă spunem că sunteți la o cerere distanță de un nou curs gratuit, de limbă spaniolă, ce va avea loc la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ,,Conacul Golescu Grant”.

Din luna octombrie 2017, prichindeii din Sectorul 6 au posibilitatea de învăța sau de a-și perfecționa cunoștințele de limbă spaniolă. Locurile sunt limitate, numai 64 de copii cu vârste cuprinse între 5-15 ani vor avea posibilitatea să descopere, în mod gratuit, tainele limbii spaniole, în anul școlar 2017-2018.

Noul curs, realizat în parteneriat cu Institutul Cervantes București, oferă copiilor șansa de a se familiariza cu limba și cultura spaniolă printr-o metodologie interactivă și motivațională cu scopul de a-i pregăti să facă față tuturor provocărilor.

În prezent, limba spaniolă este una dintre cele mai vorbite și populare limbi ale lumii și cea mai folosită limbă romanică, fiind pe locul doi ca cea mai studiată limbă din lume, precedată doar de limba engleză.

Totodată, cursanții vor beneficia de carnet gratuit la Biblioteca Luis Rosales a Instituto Cervantes din București, care le va permite atât accesul la materialele din bibliotecă, cât și accesul prin Internet la Biblioteca Electronică.

Cererile pentru înscriere se primesc de luni până vineri, între orele 10.00-18.00, la secretariatul din Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6.

Acte necesare pentru înscriere:

  • Cerere înscriere;
  • Copie certificat naştere copil;
  • Copii cărţi identitate ambii părinţi/tutori;
  • Hotărârea de încredinţare a minorului (dacă este cazul).

Dosarul de înscriere se va depune la secretariatul Centrului, iar cererea va fi acceptată numai dacă va conţine toate actele solicitate. Totodată, părinţii sunt rugaţi să consulte regulamentul de participare la activităţi cât şi regulamentul de admitere.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0376.203.309 sau ne puteţi scrie la e-mail: [email protected].