Mărțișoare și dulciuri au fost oferite astăzi, 03 martie 2020, bătrânilor din cadrul Centrului pentru Persoane Vârstnice „Floare Roșie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Toți cei 70 de seniori au primit cu bucurie vizita copiilor proveniți de la Școala profesională specială pentru deficiențe de auz „Sfânta Maria”, care, în prag de primăvară, s-au gândit la bunicii din comunitatea Sectorului 6.

“Îmi aduc aminte cu plăcere de fiecare dată când de 1 martie le ofeream bunicilor mele un mărțișor și mă bucur când regăsesc acest gest și la tânăra generație”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Surprizele vor continua toată săptămână. Mâine, 04 martie 2020, la întâlnirea cu prietenii patrupezi din cadrul Animal Society, beneficiarii centrului vor fi întâmpinați cu flori și mărțișoare. O frumoasă surpriză, care sigur va pune zâmbete pe fețele vârstnicilor.

Complexul de Servicii Sociale ,,Floare Roşie”, unitate de asistenţă socială a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, situat în str. Floare Roşie nr. 7A, este un complex modern, cu o capacitate de 70 de locuri, unde persoanele aflate în dificultate pot beneficia de servicii specializate adecvate nevoilor acestora.