Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, pune la dispoziția membrilor comunității posibilitatea de a sărbători evenimente speciale din viața copiilor lor în cadrul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant” din Sectorul 6.

De la începutul anului 2017 și până în prezent, în fiecare săptămână, cel puțin un copil și-a serbat ziua de naștere sau onomastica la Conac. Împreună cu prietenii lor, prichindeii, cu vârste între 2 și 14 ani, s-au distrat într-un cadru de poveste. Au devenit, pe rând, prinți și prințese, eroi de neînvins sau personaje din desene animate, totul sub atenta îndrumare a animatorilor.

Pentru un pachet complet de petrecere (loc de joacă și animatori), tot ce trebuie să facă părinții este să doneze Magazinului SocialXChange produse în valoare de 200 de puncte (400 de lei). Există însă și varianta de a închiria doar spațiul de joacă, pentru o donație de 40 de puncte (80 de lei), iar pentru o oră petrecută alături de animatori, donația trebuie să fie de 90 de puncte (180 de lei).

De produsele donate (alimente, rechizite, produse de igienă pentru copii, jucării, electrocasnice, dar şi mobilă) beneficiază persoanele aflate într-o situație materială dificilă, domiciliate în Sectorul 6, care prestează muncă în folosul comunității.

Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa pe e-mail: [email protected] sau la numerele de telefon 0371.525.427 și 0725.600.885. Magazinul SocialXchange este situat în Calea Crângași nr. 3,  iar programul de lucru este de luni până joi, între orele 8.00- 16.30 și vineri, de la 8.00 la 14.00.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.socialxchange.ro.