Din dispoziţia primarului Gabriel Mutu, în zilele 29 şi 30 septembrie 2016, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Protecţia Mediului, împreună cu reprezentanţi ai Brigăzii de Poliţie Rutieră şi ai Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, a continuat acţiunea de ridicare de pe domeniul public a autovehiculelor abandonate, printre care şi o rulotă.

Acţiunea face parte din programul de gestionare a maşinilor abandonate sau fără stăpân (fără numere de înmatriculare) care ocupă inutil spaţiile publice din sector şi care fuseseră transformate în „locuinţe” de către persoanele fără adăpost. Maşinile au fost ridicate din cartierele Militari şi Drumul Taberei.

Activitatea de ridicare a maşinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se derulează conform Legii nr. 421/27.06.2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Acţiunile de acest gen se vor intensifica în perioada care urmează pentru a elibera cât mai multe locuri de parcare pe domeniul public al Sectorului 6.

5 7