În ultimele zile, peste 60 de doamne au sunat la numărul de telefon 031.9593 și auobținut o programare la un control medical gratuit. Campania ”Pentru Dumneavoastră DOAMNĂ”, derulată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, este dedicată în întregime sănătăţii femeilor, consultațiile fiind gratuite pe bază de programare prealabilă, nefiind necesară trimitere de la medicul de familie.

De multe ori, din cauza suprasolicitării la locul de muncă sau acasă și mai ales dacă starea de sănătate este aparent bună, vizita periodică la medic nu mai face parte din prioritățile vieții cotidiene. Un control de rutină poate preveni boli grave, nu amânați verificarea stării de sănătate!”, a spus primarul Gabriel Mutu.

La Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, pe parcursul lunii martie, oferim mărțișoare doamnelor, astfel:

  • Săptămâna 01-08 martie – Ginecologie și Stomatologie;
  • Săptămâna 11-15 martie – ORL și Chirurgie;
  • Săptămâna 18-22 martie – Ortopedie și Medicină Internă;
  • Săptămâna 25-29 martie – Gastroenterologie și Psihiatrie.

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, unitate sanitară aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, este situat în Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, iar mai multe informații despre serviciile oferite puteți afla la telefon 031.9593, de luni până vineri, între orele 08.00-20.00, sau accesând secțiunile site-ului www.nectarie6.ro.