Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă și în luna februarie seria evenimentelor culturale, cu un nou concert din cadrul stagiunii SalutCULTURA!.

De această dată, publicul se va bucura de atmosfera muzicii de film în cadrul concertului “CineMusica” ce vaavea loc pe 20 februarie, începând cu orele 19:00, la CinemaPRO .

Invitații Orchestrei Simfonice București sunt: dirijorul Andrei Tudor, Linda Teodosiu – voce și Flavius Teodosiu – saxofon, doi muzicieni care au cunoscut succesul pe plan internațional și care vor  interpreta melodii celebre din coloane sonore de filme de dragoste și fantezie.

Flavius și Linda Teodosiu sunt doi artiști români care au cucerit lumea cu talentul lor. Flavius cântă jazz de la vârsta de 25 de ani și este unul dintre cei mai apreciați saxofoniști, recunoscut drept “the saxophon man”. Din 1987 locuiește în Germania, talentul său propulsându-l pe marile scene ale lumii, alături de artiști consacrați precum Chris de Burgh, Jennifer Rush sau Gloria Gaynor.

Fiica sa, Linda, a moștenit talentul tatălui și cântă alături de el de la 12 ani. A colaborat cu nume mari de pe scena muzicală internaţională, cum ar fi Gloria Gaynor, Beyonce și Michael Bolton. Linda Teodosiu a câștigat multe de premii, participând la o serie de competiții muzicale.