Sărbătorile de iarnă vin în Sectorul 6 cu încă un motiv de sărbătoare! Astăzi, 12 decembrie 2018, marcăm un an de la înființarea Centrului de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, unul dintre cele mai moderne centre medico-sociale din țară. Într-o perioadă în care serviciile de sănătate acordate cetățenilor sunt insuficiente și supraaglomerate, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” rămâne o opțiune de încredere pentru întreaga comunitate.

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6: Am pornit acest proiect, în urmă cu un an, pentru a oferi servicii medicale de calitate tuturor cetățenilor. Astăzi, după ce am înregistrat în decursul anului aproape 10.000 de consultații, pot spune că acest centru își dovedește utilitatea și ne determină să extindem serviciile de acest gen. Fac un apel către toți membrii comunității Sectorului 6, dar nu numai, de a recomanda Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie din  Bd. Uverturii nr. 81 celor care doresc să își verifice starea de sănătate și, în special, oamenilor nevoiași, care vor primi aici toată grija și atenția personalului calificat.”

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” are ca scop redarea demnității persoanelor defavorizate, precum și acordarea unei șanse la o viață mai bună, persoanele cu venituri reduse avand parte aici de servicii medicale gratuite sau parțial subvenționate.

Deschiderea acestui serviciu are un impact deosebit nu doar pentru cei care ne-au călcat pragul și ne-au devenit pacienți, ci și pentru comunitate, în general, prin intermediul colegilor noștri care se află în cele nouă centre de informare și asistență din sector, acolo unde toți sunt în dialog direct cu cetățenii. Deschiderea noastră și atenția acordată fiecărui cetățean au fost primite cu bucurie, lucru care ne bucură și ne motivează să venim cu îmbunătățiri an de an”, a declarat Gabriela Schmutzer, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

În luna noiembrie, aproximativ 1000 de persoane au apelat la serviciile medicale oferite de Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, iar mâine, 13 decembrie 2018, puteți participa la Ziua Porților Deschise pentru a beneficia, gratuit, de o consultație.

Sunați chiar acum la 031.9593 și puteți obține o programare la una din următoarele specialități:

  1. Medicină Internă
  2. ORL
  3. Ortopedie
  4. Ginecologie
  5. Stomatologie
  6. Psihiatrie
  7. Gastroenterologie
  8. Oftalmologie

Nu este necesară trimitere de la medicul de familie, iar consultația este gratuită, doar pe bază de programare prealabilă la 031.9593.

Vă așteptăm!