Căutăm formatori care să susţină cursuri de: balet, canto, limba engleză, germană, spaniolă şi italiană. Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită o scrisoare de intenţie, însoţită de prezentarea cursului ales, până la data de 1 iulie 2017 la [email protected].

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 anunţă persoanele interesate că la cursurile care se desfăşoară în prezent la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” se vor adăuga altele noi, pentru ca micuţii locuitori din comunitate să poată beneficia de educaţie adaptată, în funcţie de preferinţe şi abilităţi.

Aflat în Aleea Ţibleş nr 64, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant” este un spaţiu destinat activităţilor educative şi de recreere pentru copiii şi adolescenţii din comunitatea Sectorului 6.

În prezent, aici se desfăşoară cursuri de dans, şah, public speaking, karate, arte plastice, canto, chitară, engleza prin joc, franceză, teatru, informatică şi un atelier de dezvoltare personală prin muzicotrerapie şi instrumente de percuţie.

Pentru alte informaţii, ne puteţi scrie la [email protected].