Joi și vineri, 14 și 15 noiembrie 2019, vă așteptăm la Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, să vă testați glicemia, în mod gratuit.

”Scopul campaniei desfășurată în Sectorul 6 este de a lansa un semnal de alarmă cu privire la impactul diabetului, atât asupra individului afectat, cât și asupra familiei din care face parte. Diagnosticul corect și tratamentul administrat din timp reprezintă cheia prevenirii complicațiilor asociate diabetului, o boală care poate afecta atât sănătatea fizică, cât și pe cea psihică”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Joi, 14 noiembrie 2019, autoritatea locală marchează „Ziua Mondială a Diabetului” printr-o amplă acțiune de testare gratuită a glicemiei pentru populație. Tema pentru acest an este Familia și Diabetul, iar scopul este creșterea gradului de constientizare și informare asupra impactului pe care îl are diabetul într-o familie.

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, peste 70% din cazuri afectează persoane trecute de 60 de ani, cu o pondere mai mare a diabetului la femei (aproximativ 17% mai multe cazuri decât la bărbați).

Deschis în luna decembrie 2017, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, oferind servicii medicale performante.

Pentru informații suplimentare puteți suna, între orele 08.00 – 20.00, la numerele de telefon: 031.9593 sau 0726.150.250, sau puteți scrie la adresa de mail: [email protected] sau accesa www.nectarie6.ro.