Astăzi, 4 octombrie 2018, caravana Campaniei Viață lungă și sănătoasă pentru persoanele vârstnice din Sectorul 6” s-a oprit la Cluburile Seniorilor “Liviu Rebreanu” și “Mihail Sadoveanu”, din Sectorul 6.

Campania, realizată de o echipă de specialiști din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, are drept scop  informarea seniorilor cu privire la importanţa menținerii unui stil de viață sănătos și activ.

Doamna doctor Ruxandra Geambașu, medic specialist de chirurgie generală, le-a explicat seniorilor prezenți care sunt beneficiile controlului medical periodic, acesta fiind cea mai eficientă metodă de monitorizare a stării de sănătate.

Totodată, pensionarii au aflat care sunt serviciile medicale din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, precum și faptul că, dacă au venituri mici, pot beneficia de servicii medicale gratuite sau parțial subvenționate.

Deschis în luna decembrie 2017, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, oferă servicii medicale de calitate pentru toți cetățenii, fără nicio excepție. Aici este locul unde membrii comunității pot beneficia de consultații și tratamente medicale decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București. Programări sau informații suplimentare pot fi obținute la telefon 031.9593 sau vizitând www.nectarie6.ro.