În doar o zi de la lansare, Campania “6 PENTRU VIAȚĂ” a strâns într-o cauză comună 70 de OAMENI dornici să salveze vieți.

Pentru cei care nu au aflat încă, în zilele de 27 august și 4 septembrie 2018, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” din Sectorul 6 organizează o campanie de donare de sânge, menită să sensibilizeze opinia publică cu privire la criza de sânge din România.

Înscrie-te și tu în una dintre cele două zile ale campaniei (până pe 16 august 2018) la telefon 031.9594 sau scrie-ne la [email protected]. Avem nevoie de înscrieri pentru a ne organiza cât mai bine.

Vă așteptăm în număr cât mai mare în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, cu cartea de identitate şi cu micul dejun consumat: sandwich cu carne slabă, legume şi fructe consistente. Totodată, dacă sunteți fumători, este indicat să nu fumați înainte şi după donare, timp de o oră.

După donare, se recomandă hidratare și consum de alimente bogate în fier (pește, carne roșie, ficăței, spanac, sfeclă roșie, rodii, cereale cu adaos de fier, stafide sau fructe goji).