Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (A.D.P.D.U.) Sector 6, continuă programul de curăţenie general demarat la nivelul Sectorului 6.

În perioada 09.06.2021 – 25.06.2021 se vor desfăşura acţiuni în perimetrul delimitat de: Str. Brasov – Str. Drumul Taberei – Str. Sibiu – Str. 1 Mai.

Invităm toate persoanele fizice şi juridice (asociaţii de proprietari/locatari, societăţi comerciale, instituţii publice şi de învăţământ) ca în perioada martie – iulie 2021 să contribuie la realizarea curăţeniei în Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, prin luarea de măsuri care să ducă la curăţarea spaţiilor verzi, aleilor, trotuarelor şi a rigolelor stradale din perimetrul imobilelor de locuit şi a celor cu altă destinaţie.

Activități specifice campaniei de curăţenie generală:

1. Campanie de informare pe micro-zonă (prin afișaj la scara blocului și telefoane date administratorilor de bloc);

► Activități derulate de luni până vineri:

1. Toaletarea copacilor;

2. Astuparea / asfaltarea gropilor din carosabil;

3. Întreținerea spațiilor verzi;

4. Notificarea făcută cetățenilor pentru a-și muta temporar mașinile în ziua a 6-a pentru a face loc spălării străzilor și trotuarelor;

5. Spălarea străzilor și a trotuarelor de către operatorul de salubrizare Urban S.A.;

6. Marcarea locuri de parcare înregistrate la ADP.

► Activități de voluntariat derulate de cetățenii din zonă în week-end

1. Curățenie (strângerea gunoiului);

2. Întreținerea spațiilor verzi (săpare plus supraînsămânțare pentru gazon);

Pentru unelte (sape, greble, lopeți, saci de plastic), semințe și asistență în ridicarea gunoiului (programare orară, când să vină o mașină să ridice gunoiul) vă rugăm să vă înscrieți sau să sunați la numărul de telefon de la acest link: https://old.primarie6.ro/curateniegenerala/