Cu susţinerea Primăriei Sector 6, ultima săptămână a campaniei „Pentru Dumneavoastră, DOAMNĂ!”, desfăşurată de Centrul Mutifuncţional de Sănătate „Sfântul Nectarie”, din Sectorul 6, pune la dispoziţia doamnelor şi domnişoarelor consultaţii gratuite în specializările gastro-enterologie şi psihiatrie. Campania se derulează pe întreaga perioadă a lunii martie, oferind femeilor un cadou medical în prima lună de primăvară, dedicată lor.

„Prin acest tip de servicii gratuite, Centrul Mutifuncţional de Sănătate „Sfântul Nectarie” îşi demonstrează valenţele sociale şi rolul de sprijin în beneficiul tuturor membrilor comunităţii noastre, acordând sănătăţii locul pe care îl merită în viaţa cetăţenilor”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Pentru accesul la consultaţiile gratuite nu este necesară trimitere de la medicul de familie, înscrierea făcându-se pe baza unei programări prealabile la numărul de telefon 031.9593.

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, unitate sanitară aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, este situat în Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, iar mai multe informații despre serviciile oferite puteți afla la 031.9593, de luni până vineri între orele 08.00-20.00, sau accesând site-ul www.nectarie6.ro.

De la debutul campaniei, 152 de femei au beneficiat de consultaţii gratuite în specializări precum stomatologie, chirurgie, ORL sau ginecologie.