Mii de măști medicinale și teste pentru depistarea rapidă a virusului Covid-19, precum și zeci de bidoane cu dezinfectant pentru suprafețe și săpun lichid dezinfectant au ajuns săptămâna aceasta la Spitalul Colentina din București.

Medicii din prima linie rămân mereu în gândurile noastre, din acest motiv facem toate eforturile pentru a ne asigura că au toate materialele necesare pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Lupta o dăm împreună și trebuie să avem grijă unii de alții, pentru a depăși cât mai ușor această perioadă grea,” a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Primăria Sectorului 6, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, continuă donațiile către unitățile spitalicești din Capitală, după ce săptămâna trecută sute de viziere, bidoane cu dezinfectant pentru mâini/suprafețe și dispensere au ajuns la Institutul de Pneumoftiziologie și Spitalul Universitar de Urgență București

Implicați zi și noapte în această luptă, știm că dragostea pentru oameni este cea mai importantă armă pe care o avem acum, dar că nu este suficient! Noi toți muncim, tu #staiacasa!

”Proiectul Solidar social este o acțiune umanitară inițiată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și Asociația Adi Hădean, susținută din donații ale companiilor și persoanelor fizice. Suntem asistenți sociali, bucătari care fac voluntariat, livratori dedicați. Suntem o cantină umanitară.” – se arată pe pagina web a proiectului, www.activsocial.ro pe care vă invităm să o accesați.