Începând cu data de 31.05.2021 grădinița Albina este gata să își primească prima serie de prichindei. Fiecare clasă este dotată cu sistem de climatizare propriu, cu sistem audio-video și videoproiector pentru derularea activităților educaționale și, mai mult de atât, fiecare grupă dispune de un dormitor propriu pentru somnul de după-amiază al copiilor.

Grădinița “Albina”, are o suprafață totală de aproximativ 4.400 de metri pătrați și dispunerea se face pe 4 niveluri: subsol și 3 niveluri supraterane. Clădirea beneficiază de spații tehnice, centrală proprie, un lift pentru persoane și unul dedicat special transportului hranei preparate pentru copii, aici, în interiorul grădiniței, vestiare, spălătorie, săli de joacă și de dormit, etc. În subsolul grădiniței este amenajat un adăpost civil pentru situațiile de urgență. În exterior a fost amenajat un loc de joacă pentru “grădinari”, unde aceștia pot să își desfășoare activitățile în aer liber în cele mai bune condiții.

Toate informațiile despre înscriere și numărul de locuri disponibile vor fi făcute publice de conducerea Liceului Teoretic Marin Preda, în incinta căruia se află grădinița Albina.

Grădinița Albina a fost introdusă în rețeaua școlară a Sectorului 6 în ședința de Consiliul Local din data de 21.01.2021.

Pentru toate instituțiile de învățământ preșcolar prima etapă de înscriere se  desfășoară în perioada 31.05-11.06.2021.