Săptămâna trecută, polițiștii locali Sector 6 care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au sesizat că pe un teren viran situat pe Șoseaua Grozăvești şi-au improvizat adăposturi oameni ai străzii.

Pe lângă faptul că aceștia perturbau ordinea şi liniştea publică și produceau disconfortul cetățenilor, în zona menționată erau depozitate și mari cantităţi de deşeuri.

Astfel, Poliţia Locală Sector 6, în colaborare cu reprezentanți ai Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, ai SC Urban SA și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi dezafectare a adăposturilor în cauză.

În momentul intervenției, la faţa locului a fost găsită şi identificată o femeie în vârstă de 32 ani care a fost luată în evidențele inspectorilor DGASPC Sector 6. Aceasta, însă, a refuzat deplasarea către unul din centrele de asistență socială de pe raza Sectorului 6 pentru a beneficia de servicii sociale.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat întreaga cantitate de deşeuri, iar în perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona precizată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru a menţine un climat civilizat.