În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Sector 6 care a avut loc ieri, 24.11.2020, la sediul Primăriei, au fost aleși viceprimarii Sectorului 6 al Capitalei: Alexandru Valeriu Gâdiuță si Mihaela Ana-Maria Ștefan. 

Alexandru Valeriu Gâdiuță a fost desemnat viceprimarul înlocuitor de drept al primarului Sectorului 6.

Ambii viceprimari au fost aleși cu 17 voturi pentru și opt împotrivă.

„Din această seară, echipa executivă de conducere politică a Primăriei Sectorului 6 este completă. Îi felicit pe Mihaela Ștefan și pe Alexandru Gâdiuță pentru alegerea în pozițiile de viceprimari ai Sectorului 6, în urma votului Consiliului Local din această seara! De mâine îi aștept la muncă, în executiv!

Mihaela și Alexandru au fost aleși consilieri locali pe listele USR-PLUS. În urma negocierilor din pre-campanie, conducerile centrale ale PNL și USR-PLUS au decis această formulă pentru Sectorul 6, formulă care s-a dovedit câștigătoare. PNL București si PNL Sector 6 s-au ținut de cuvânt și abordăm munca din Sectorul nostru în această formulă.

La Primăria Sectorului 6 avem o majoritate stabilă PNL – USR-PLUS de 16 voturi din 27. De asemenea, salut poziția PMP de a se alătura acestei formule, practic, în acest moment, suntem 18 din 27″, a spus primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.