În prag de sărbători și cu gândul la vacanța de iarnă, peste 20 de copii din cadrul Centrului de Zi “Sfântul Andrei” și Centrului de Zi Sfinții Împărați “Constantin și Elena” vor orna mâine, 11 decembrie 2019, un desert cu gust de Crăciun: turta dulce!

După ce turta dulce este scoasă din cuptor, prichindeii cu vârste între 4 și 6 ani vor decora biscuții cu bomboane colorate și glazură, dând frâu imaginației. Vrăjiți de mirosul prăjiturilor de casă, cei mici se vor bucura de întreaga experiență, mai ales că la final toți vor putea degusta propriile creații, iar cei mai generoși vor putea duce și acasă o parte dintre prăjituri, pentru a le oferi familiei.

Nu vor lipsi nici poveștile de Crăciun pline de magie, personaje fantastice care îi vor ghida în atelier și, bineînțeles, aromele de sărbători, precum cele de scorțișoară și nucșoară.
Vă invităm să vă bucurați, împreună cu cei mici, de mirosul sărbătorilor de iarnă, mâine, 11 decembrie, începând cu ora 10:00, la Centrul de Zi “Sfântul Andrei”, aflat pe Aleea Parva nr. 1B, Sector 6.

În subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 funcţionează Centrul Sfântul Andrei şi Centrul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, care se adresează cu precădere copiilor proveniţi din familii cu dificultăţi financiare, monoparentale, cu mulţi copii etc. Ambele centre au fost realizate în parteneriat cu parohii ale Bisericii Ortodoxe Române. Anual, cele două centre oferă îngrijire pe timp de zi şi activităţi educative specifice pentru peste 220 de copii din comunitate.