Atelierul de Dezvoltare Personală prin Musicoterapie și Instrumente de Percuție și Cursul de Public Speaking sunt pregătite să-și primească noii învățăcei. Succesul înregistrat de modulele anterioare a contribuit decisiv la decizia continuării.

Sunt așteptați să se înscrie 25 copii, cu vârste între 10 și 18 ani, care vor învăța să îmbine elementele ludice ale muzicii cu procesul de învățare și cunoaștere de sine prin experimentare. Cursul este gratuit, va debuta în luna octombrie 2017, iar modulul va dura  aproximativ 3 luni.

Obiectivul acestor ateliere îl constituie dezvoltarea și aprofundarea de către cei mici a unor noțiuni de leadership, responsabilitate civică, atitudine prosocială, lucru în echipă, cunoașterea și gestionarea emoțiilor, lucrul cu filtrele percepției și potențarea valorilor de bază individuale și colective.

Cursul de Public Speaking reprezintă o direcție de dezvoltare personală, aplicabilă în plan profesional și personal. Aici sunt așteptați la înscrieri 14 copii, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, care doresc să-și dezvolte, prin joc, abilități de autocunoaștere, lucru în echipă, elemente de improvizație, sporirea atenției și concentrării. Cursul este gratuit, va debuta în luna octombrie 2017 și va dura aproximativ 6 luni.

Prin povestire, copiii vor învăța să atragă atenția publicului, să folosească suspansul și să înțeleagă tehnica de retrăire a poveștii prin exersarea memoriei afective. Cursanții vor dobândi tehnici de expresivitate, de discurs liber și elemente de limbaj nonverbal.

Acte necesare pentru înscriere:

  • Cerere de înscriere (se poate descărca de la www.asistentasociala6.ro);
  • Copie certificat naștere copil;
  • Copie carte identitate părinți/tutori; (Cel puțin un părinte trebuie să aibă domiciliul pe raza sectorului 6).

Dosarele se vor primi la secretariatul din Aleea Țibleș Nr. 64, Sector 6, de luni până vinery, între orele 10.00-18.00. Vor fi considerați înscriși doar copiii ale căror dosare vor fi complete.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0376.20.33.09 sau la e-mail:  [email protected].

Anul acesta vor debuta cursuri noi de: Spaniolă, Matematică distractivă, Fii inteligent! Mănâncă sănătos și Animație, iar cursurile la care încă mai puteți găsi un loc liber sunt:

  • Dans
  • Karate
  • Franceză
  • Matematică distractivă
  • Animație
  • Fii inteligent! Mănâncă sănătos!
  • Spaniolă

Aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant” este un spațiu destinat activităților educative și de recreere pentru copiii și adolescenții din comunitatea Sectorului 6.