Primarul Sectorului 6 face un apel către firmele cu activitate pe raza sectorului, dar nu numai, pentru a fi alături de persoanele vulnerabile, care au nevoie de sprijin în această perioadă.

Gabriel Mutu:

            ”Transmit operatorilor de telefonie mobilă rugămintea să se alăture eforturilor autorității publice din această perioadă și să trimită, prin canale proprii, informațiile oficiale.

            Mesajele scurte (de tip SMS) pot ajunge inclusiv la categoriile de persoane care nu se informează din surse publicate pe internet, un exemplu în acest sens fiind vârstnicii.

              Pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, așa cum este definită această categorie în Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020, am gândit următorul mesaj:

            ”Numărul de telefon pentru vârstnicii din Sectorul 6 este 021/9970.

Apelați acest număr în cazul în care aveți peste 65 de ani, nu aveți susținători sau altă formă de ajutor, pentru a vă asigura sprijinul în procurarea alimentelor de bază și a medicamentelor.

Alături de tine, Primăria Sectorului 6.”

            Apelul la implicare al primarului Gabriel Mutu vine și din calitatea acestuia de Președinte al Comitelui Local pentru Situații de Urgență Sector 6, întemeindu-se pe Art. 8, alin (3) din Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, care precizează: Comitetele locale, județene și al municipiului București pentru situații de urgență identifică modalități de sprijin pentru persoanele prevăzute la alin. (1).

#TotulVaFiBine #AlaturiDeTine