Primăria Sectorului 6 a demarat elaborarea Programului Integrat de Dezvoltare Urbană a Sectorului 6 al Municipiului București 2021 -2030.   

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Programul Integrat de Dezvoltare Urbană a Sectorului 6 al Municipiului București  se află în dezbatere publică până la data de 14 iunie 2021. Orice cetăţean interesat poate consulta documentul pe site-ul instituţiei.

Observaţiile, completările şi punctele de vedere referitoare la Programul Integrat de Dezvoltare Urbană a Sectorului 6 al Municipiului București pot fi transmise la adresa de e-mail: [email protected], cel mai târziu până la data de 14 iunie 2021.

Programul Integrat de Dezvoltare Urbană a Sectorului 6 al Municipiului București este un document de planificare strategică, cu rol director, care prezintă liniile majore de dezvoltare a sectorului. Documentul prezintă viziunea de dezvoltare a sectorului 6 pentru orizontul de timp 2021- 2030, pentru atingerea căreia au fost identificate 5 priorități strategice, materializate într-un portofoliu de proiecte.