În urma unor sesizări primite de la cetăţenii Sectorului 6, primarul Gabriel Mutu a dispus ca echipe formate din agenţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, în colaborare cu Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6  şi SC URBAN SA, să facă verificări pe teren în Cartierul Militari – zona Str. Performanţei, acolo unde mai mulţi oameni ai străzii şi-au improvizau adăposturi.

În urma acţiunilor desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute, reprezentanţii autorităţii locale au identificat trei persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 56 de ani, fără domiciliu, care depozitau mari cantităţi de deşeuri, perturbau ordinea şi liniştea publică şi produceau disconfortul cetăţenilor. Acestea au fost îndrumate către centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6 pentru a beneficia de servicii sociale.

Operatorul de salubritate a ridicat întreaga cantitate de deşeuri, iar în perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

3 6 7 9