Primăria Sectorului 6 desfăşoară, începând de luni, 05 Septembrie 2016, prin instituţiile aflate în subordine, o amplă acţiune de dezinsecţie şi deratizare.

Primarul Gabriel Mutu solicită tuturor operatorilor economici, dar şi cetăţenilor cu gospodării individuale şi asociaţiilor de proprietari/locatari, să se alăture acestei campanii şi să asigure executarea tratamentelor de deratizare pe domeniul administrat.

“Pe mine mă interesează să avem un sector curat. Am rugămintea către toţi cei care desfăşoară activităţi comerciale, dar şi către locuitorii Sectorului 6, să se implice şi să colaboreze cu echipele Primăriei Sectorului 6 pentru a ne feri de problemele pe care le avem din cauza şobolanilor şi a ţânţarilor. În parcurile mari, Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 a acţionat deja şi a montat capcane pentru rozătoare, dar pentru a asigura eficienţa acestor acţiuni este nevoie de implicarea coordonată a tuturor”, a afirmat primarul Sectorului 6, domnul Gabriel Mutu.