Magazinele caritabile SocialXChange ajută nu doar categoriile vulnerabile din comunitatea Sectorului 6, ci și pe cele aflate în alte județe din țară.  Peste 70 de saci cu haine de vară și de toamnă, primite în urma donațiilor în cadrul magazinelor, vor ajunge astăzi în comuna Moroieni, din județul Dâmbovița. Pe lângă haine, oamenii de acolo primesc și încălțăminte, cărți, jucării, jocuri, ghiozdane, pătuțuri și pături.

Și pentru că gesturile frumoase nu rămân fără răsplată în Sectorul 6, persoanele care prestează muncă în folosul comunității au fost recompensate cu mere, producție locală din comuna dâmbovițeană în care vor ajunge produsele donate.

Magazinele caritabile SocialXChange, aflate pe Calea Crângași nr. 3 și pe Aleea Lunca Cernei 6A, dau startul toamnei cu noi donații, menite să ajute persoanele defavorizate. În ultima perioadă s-au primit mai multe jucării, două dormitoare, o bibliotecă, o bicicletă medicinală, cărucioare, aparate foto, o tabletă și produse periferice PC. Cererea cea mai mare este însă pentru produsele alimentare și igienico-sanitare, de care beneficiarii au nevoie în fiecare zi.

Magazinele caritabile SocialXChange sunt un proiect al Primăriei Sectorului 6, desfășurat prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, prin care beneficiarii de ajutor social primesc donații din partea cetățenilor, firmelor sau instituțiilor, după ce prestează muncă în folosul comunității. Programul își propune să stimuleze spiritul de solidaritate și coeziunea socială, dar și responsabilitatea față de propria viață a persoanelor dependente de ajutoarele sociale.