În spiritul transparenţei promovate, Primăria Sectorului 6 a demarat consultările publice pentru dezvoltarea PUZ-ului aferent zonei 17 care delimitează la sud – Bd. Ghencea, la nord – Bd. Timișoara, la est – Strada Valea Oltului și la vest Șoseaua de Centură.   

Evoluţia şi dezvoltarea permanentă a Sectorului 6 şi a întregii Capitale induce necesitatea unei analize tehnice temeinice şi competente, care să reliefeze întregul potenţial urbanistic al oraşului în care trăim. Autoritatea Locală a Sectorului 6 dorește ca zona 17 să se dezvolte în concordanță cu standaredele de urbanism modern.

“Dezvoltarea haotică generează costuri, externalități nedorite în calitatea vieții oamenilor și în bugetul Primăriei. Dezvoltatorii vând mii de apartamente, aglomerează zone, fac profit, apoi, oamenii, cumpărătorii de bună credință, vin la primărie să le facă grădinițe, creșe, școli, spitale, să le tragă utilități, să le facă străzi și parcuri. Bugetul de investiții al primăriei nu ține pasul nici pe departe cu bugetele cumulate ale dezvoltatorilor”, a declarat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Locuitorii sectorului își pot exprima opinia despre modul cum se va dezvolta zona completând un chestionar sau participând la un focus grup organizat de Primăria Sectorului 6.

Pentru exprimarea opiniei sau pentru înscrierea în focus grup puteți accesa următorul link:  https://old.primarie6.ro/puz-17/