Siguranța pietonilor este importantă! Astfel că Primăria Sectorului 6, prin Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, a demarat o amplă acțiune de marcare a 160 de treceri de pietoni, pe nu mai puțin de 100 de străzi.

Lucrările au început astăzi, 5 mai, și vor continua pe parcursul nopții, în zona 19, care este delimitată de străzile Drumul Ciorogârla – Strada Drenajului – Bd. Uverturii – Strada Apusului – Bd. Iuliu Maniu.

Acestea vor avea loc în următoarele două luni, pe toate străzile aflate în administrarea Sectorului 6, în intervalul orar 9.00 -13.00, 22.00- 6.00.

Primăria Capitalei se alătură acțiunii demarate de Primăria Sectorului 6

Totodată, Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor, s-a coordonat cu echipele noastre și lucrează concomitent pe 18 artere pe care le are în grijă.

Va începe să traseze marcajele rutiere în seara aceasta, de la ora 22.00, pe Bd. Vasile Milea și str. Valea Ialomiței și va continua în perioada următoare pe: strada Apusului – Școala nr. 198, Șoseaua Cotroceni, Strada Gârleni, Bd. Ghencea, Strada Ghirlandei – Școala nr. 160, Calea Giulești, Strada Valea Argeșului, Strada Valea Cascadelor, Strada Dezdrobirii – Școlile nr. 310 și 174, Strada Moinești – Școala nr. 309, Drumul Săbăreni – Școala nr. 153, Strada Vlădeasa – Școala nr. 59, Bd. 1 Mai, Aleea Lunca Cernei – Școala nr. 176, Strada Chilia Veche și Strada Oboga.

În toamna anului trecut, Primăria Sectorului 6 a refăcut 65 de treceri de pietoni, în 27 de locații, din zona unităților de învățământ și la intersecțiile din proximitatea acestora.