Joi, 24 noiembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Protecţia Mediului, în colaborare cu S.C. URBAN S.A., au întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat în apropierea Intrării Drumul La Roşu.

Aici se aflau depozitate mari cantităţi de deşeuri, de natură diversă, care produceau disconfortul cetăţenilor şi creau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În urma acţiunii de ieri, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ 60 de tone de deşeuri, iar poliţiştii locali au aplicat amenzi în valoare de 2.500 de lei persoanelor surprinse în timp ce depozitau gunoaie în zona menţionată.

În perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona pentru menţinerea unui climat civilizat şi curat.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare, pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate. Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone unde este nevoie de intervenţie urgentă au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresa de e-mail: [email protected].