Din luna martie și până în prezent, peste 2.300 de persoane din Sectorul 6 au apelat numărul 021.9970 și au primit ajutorul sau informațiile de care aveau nevoie. Call centerul deschis zilnic între orele 08:00 – 20:00 și-a început activitatea în perioada stării de urgență din dorința de fi aproape de vârstnicii din comunitate și de a le facilita acestora procurarea de alimente de bază și medicamente.

Zi de zi, echipa de tineri entuziaști de la Telefonul Vârstnicului a stat de vorbă cu foarte mulți beneficiari din Sectorul 6, care reveneau adesea la 021.9970 doar pentru a auzi o voce caldă sau pentru a mulțumi.

La numărul de telefon 021.9970 pot apela seniorii din comunitate care nu se pot deplasa și au nevoie ca cineva să meargă la cumpărături pentru ei sau cei care doresc informații și consiliere în legătură cu serviciile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 (DGASPC).

În continuare, încurajăm cetățenii Sectorului 6 să folosească toate mijloacele de comunicare la distanță puse la dispoziție de autoritatea locală – platforme online, poșta electronică, telefon/fax, servicii de tip poștă/curierat.

Informații și detalii despre fiecare serviciu oferit de DGASPC Sector 6 pot fi găsite pe site-ul instituției: www.asistentasociala6.ro .